Oči naglasila maskarom, usne sjajilom: 10-godišnja glumica na Oscare je ponijela i sendvič u torbici

Julia Butters u ružičastoj clutch torbici nosila je sendvič od puretine jer joj se, prema tvrdnjama okupljenih novinara, nije svidio vegeterijanski jelovnik koji se posluživao na dodjeli Oscara.
Vidi originalni članak

Julia Butters iza sebe ima ulogu u filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu", a na ovogodišnjem oskarovskom crvenom tepihu pojavila se u ružičastoj haljini od tila i šljokičastim cipelama. 10-godišnja glumaca pojavila se i s make upom pa je oči naglasila maskarom, a usne sjajilom.

Ipak, ono što je ukralo najviše pozornosti je potez koji je nasmijao mnoge. Naime, Butters je u ruci nosila clutch torbicu, a unutar nje se nalazio - sendvič od puretine! S obzirom na to da su se u predvorju posluživala isključivo vegeterijanska jela, Julia je ponijela sendvič od straha da ne ostane gladna jer je, navodno, okupljenim novinarima rekla da joj se ne sviđaju jela koja su bila isključivo na biljnoj bazi.

Pogledajte odjevne kombinacije sa sinoćnje dodjele prestižnih filmskih nagrada Oscar:

Keanu Reeves FOTO: PIXSELL Taika Waititi FOTO: PIXSELL Brad Pitt FOTO: PIXSELL Leonardo DiCaprio FOTO: PIXSELL Rami Malek FOTO: PIXSELL Joaquin Phoenix  

U videu pogledajte što su modni kritičari rekli o mdonim izdanjima s Oscara:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".