Ovo su Slovenke s najboljim stilom!

Nakon odličnih stylinga brojnih domaćih dama, odlučili smo provjeriti što nose naše trendi susjede
Vidi originalni članak

S obzirom na to da svakodnevno pišemo o stilu domaćih dama čije odjevne kombinacije obožavamo, odlučile smo provjeriti što nose susjede - i ostalo pozitivno iznenađene!

Tesa Jurjaševič

Ova zgodna Slovenka stoji iza bloga Magnifique, a na Instagramu je prati preko 24 tisuće obožavatelja. Surađivala je s brojnim brendovima, a u njezinom ormaru prevladavaju neutralne boje poput sive, crne i bijele koje zna osvježiti komadima u nekoj jarkoj boji. Ipak, njezin stil nije nimalo dosadan, već naglasak stavlja na zanimljive krojeve i razigrane uzorke. Neizostavan komad u ormaru ove jeseni definitivno su joj crne bajkerske čizme koje savršeno odgovaraju uz kožnu jaknu, a to je i najveći ovosezonski trend - "kondukterska" kapa.

Ajda Šitar

Ako ste u potrazi za romantičnim stilom, svakako zavirite na profil Ajde Šitar čiji je stil pravo oličenje ženstvenosti. Raskošne su haljine neizostavan dio njezina ormara, a kad nije u njima, vjerna je klasičnim bluzama, skinny trapericama i zanimljivim suknjama. Volani, čipka i izvezeno cvijeće, a nadamo se da će tu romantičnu notu provući i kroz sve jesenske i zimske kombinacije!

Alja Bitenc

Treća Slovenka čiji stil obožavamo je Alja Bitenc. Na Instagramu nas svakodnevno veseli svojim pomno osmišljenim fotografijama u kojima se njezine odjevne kombinacije fantastično uklapaju u prekrasne interijere i eksterijere. I u njezinim outfitima prevladavaju crna, bijela i siva boja, a uvijek se radi o spajanju klasičnih i trendi komada, kao i casual i elegantnog stila. Njezini must have komadi ove jeseni su kožna suknja, predimenzionirani bijeli pulover i, naravno, zanimljive cipele!

Mojca Hlupič

Još jedna Slovenka čiji stil obožavamo je Mojca Hlupič. Čim zavirite na njezin profil, zaljubit ćete se u njezine kombinacije koje su jednostavne, no i dalje jako upečatljive. Ni ona nije odoljela jesenskim trendovima u kojima zasigurno prednjače kožne lakirane suknje, vintage remenje i izvezeno cvijeće. Oduševljava nas spajanjem damske elegancije i rokerskog chica, ali i time kako svim modnim trendovima uspije podariti vlastiti pečat!

Katja Grudnik

Ako ste ljubiteljica pravog ženstvenog stila, adresa koju ne smijete zaobići je Instagram profil Katje Grudnik. Cvjetni printovi, ženstveni šeširi, upečatljive torbe i jarki ruževi njezin su zaštitni znak, a sve uvijek zapečati prekrasnim i iskrenim osmijehom. Njezin nam se stil sviđa jer bira dostupne high street brendove pa se svaka djevojka i žena vrlo lako s njom može poistovjetiti, čak i iskombinirati kombinaciju koja joj se sviđa!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".