Obožavatelji oduševljeni modnim odabirom Meghan Markle; brzo je dobila i laskavi nadimak

Meghan Markle i princ Harry pojavili su se u javnosti prvi put nakon Megxit krize, a tom su prigodom odabrali usklađene outfite
Vidi originalni članak

Meghan Markle i princ Harry prvi su se put pojavili u javnosti nakon Megxita, a pobrinuli su se da to bude "povratak" za pamćenje. Par je bio modno usklađen - dok je on odabrao plavo odijelo u kombinaciji s plavom kravatom, Meghan je oduševila obožavatelje u haljini s potpisom Victorie Beckham, a brzo je dobila nadimak na društvenim mrežama 'glowing queen'. 

Odabrala je pripijenu, jarko plavu haljinu dužine ispod koljena, čija je cijena 950 funti, odnosno gotovo 8200 kuna i kombinirala je s tamnoplavim salonkama i clutch torbicom u istoj nijansi sa zlatnim detaljima. Meghanini obožavatelji na društvenim mrežama jednostavno su oduševljeni ovim izdanjem i odabirom make upa pa su je mnogi opisivali kao prekrasnu, predivnu, elegantnu... Komplimenata na društvenim mrežama, ponajprije Twitteru, jednostavno nije nedostajalo.

U galeriji pogledajte još izvrsnih izdanja Meghan Markle koju nerijetku nazivaju kraljicom stila:

FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".