Obožavatelji horoskopa, pozor: novi beauty trend će vas zaprepastiti!

Trend je pomalo kontroverzan, no vjerujemo da će naći svoje poklonice!
Vidi originalni članak

Ako ste jedna od onih žena koja je opsjednuta horoskopom i ako upravo on "vodi" vas život, onda bi vam se mogao svidjeti novi trend koji polako preuzima društvene mreže.

Na Instagramu se ovog tjedna pojavio novi trend pod hashtagom #AstroFrecks, a za njega je zaslužna Jessica Knapik, make up i tattoo umjetnica, a trend se brzinom munje proširio među beauty ljubiteljicama bez obzira na to što je pomalo kontroverzan.

Radi se o tome da se na licu isrctavaju pjegice, no ne na bilo koji način, već tako da imitiraju astrološki raspored pojedinog horoskopskog znaka. Ne radi se o trajnoj tinti pa ne sumnjamo kako će poklonica ovog trenda biti sve više. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".