Obožavat ćete stil zgodne PR specijalistice i kako kombinira high street, dizajnerske i second hand komade

Martina Matušin česta je zvijezda naše street style rubrike, a fotografirao ju je naš Goran Čižmešija.
Vidi originalni članak

Stil Martine Matušin jednostavno obožavamo jer zna kako kombinirati dizajnerske i high street komade, a ovog je puta u outfit ubacila i second hand komad. Rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji, a otkrila mu je i detalje svoje kombinacije:

Ovo je jedina bomberica koju imam, kupila sam je prije par godina na sniženju, sviđala mi se boja. Osim što imam leopard bundu, od uzoraka nosim još i poneki geometrijski.

Martina je dodala da nikad ne bi nosila cvjetni uzorak i volane, a rekla je i da, malo po malo, u svoju garderobu ubacuje i boje, pa možda jednom dođe i do - ružičaste!

Martina je iskombinirala sportsko i elegantno kako bi razbila južinu, a nosi Calvin Klein jaknu, majicu i remen iz H&M-a i suknju Mura iz second hand shopa. 

Pogledajte najpopularnija street style izdanja sa zagrebačke špice:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".