Obožavamo trudnički stil Nataše Janjić! Pokazala je još jedan outift koji može biti izvrsna inspiracija!

Elegantne haljine u trudnoći joj stoje kao salivene
Vidi originalni članak

Kako na jednom mjestu okupiti vrhunske stručnjake iz različitih grana vinarstva najbolje znaju u zagrebačkoj tvrtci Vinart, koja je drugu godinu zaredom organizirala dodjelu Vinartovih godišnjih postignuća. Pred čak 250 uglednih gostiju iz svijeta medija, poduzetništva i vinarstva vinski Oscari uručeni su onima koji su u protekloj godini i ranije obilježili domaću vinsku scenu.

Dodjelu nije propustila ni Nataša Janjić koja je pokazala još jednu genijalnu trudničku kombinaciju! Odabrala je žuto-smeđu haljinu geometrijskog uzorka i dodala neobične bež cipele koje su izvrsno nadopunile haljinu. Dozu glamura dodala je zlatnom metalik torbom, a kosu podigla u jednostavnu punđa. Za svaku pohvalu, kao i uvijek!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".