Obožavamo stil zgodne PR managerice: Sjajno spaja eleganciju i ležernost na trendi način

Martina Matušin česta je zvijezda naše street style rubrike, a fotografirao ju je naš Goran Čižmešija.
Vidi originalni članak

Stil Martine Matušin jednostavno obožavamo jer zna kako kombinirati dizajnerske i high street komade, a ovog je puta prošetala odličan outfit koji je spojio ležernost i eleganciju. Rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji, a otkrila mu je i detalje svoje kombinacije.

– Traperice nosim u 90% slučajeva, a ovaj put sam odabrala ležeran model, konačno je udobnost došla na cijenu. Sivi sako sam odjenula da nisam u crnom, ali i inače je većina moje garderobe u neutralnim tonovima. Često to razbijem sa nekim neočekivanim detaljem, kao što su to sada cipele s uzorkom – ispričala je PR managerica.

Martinina kombinacija nudi moderan i opušten, a ipak sofisticiran pristup svakodnevnoj odjeći. Sivi blejzer sa strukiranim krojem dodaje strukturu i eleganciju cjelokupnom izgledu, a uparen je s jednostavnom bijelom majicom koja unosi ležernost u outfit. Opuštene, široke traperice visokog struka daju dojam udobnosti i nonšalantnosti, ali također reflektiraju trenutno popularni trend oversized odjeće.

Detalj koji posebno ističe ovu kombinaciju su leopard tenisice – zanimljiv izbor obuće koji daje outfitu dozu osobnosti i stilske hrabrosti. Leopard uzorak dodaje malo divljine i nepredvidljivosti u suzdržani ton gornjih komada. Okrugle sunčane naočale s vintage prizvukom i minimalistička torba dopunjuju ovaj look, dajući mu bezvremenski chic dojam.

Robert Sever predstavio je novu kolekciju: Bogatstvo motiva, kulturoloških utjecaja i detalja
Parfem koji se proizvodi već 10 godina najveći je hit na TikToku, a mnogi ga hvale zbog 'luksuznog', dugotrajnog mirisa
Objavljena tema za MET Galu 2025.: Povijest 'dandyja' s naglaskom na ulogu mode u afroameričkoj kulturi

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".