Obožavamo stil ova dva para: Barbara i Lukas Nola, Lejla i Tarik Filipović su nam baš cool!

Sinoć je zagrebačka cafe galerija Velvet bila mjesto susreta umjetnika, predstavnika medija, brojnih suradnika i prijatelja Sarajevo Film Festivala ususret njegovom 25. izdanju
Vidi originalni članak

Tamo su bila i ova dva para. Barbara i Lukas Nola uvijek su vjerni sebi i kad je moda u pitanju. Njihov boho stil nam se baš sviđa, a mislimo da to nitko ne može isfurati kao oni.

Barbara nosi cvjetne hlače u paru s glomaznim tenisicama koje su apsolutni hit sezone, a Lukas izgleda odlično u traperu od glave do pete. Nosi klasične čizme za koje mislimo da bi svaki muškarac trebao imati u svom ormaru jer će se dobro uklopiti baš u svaki styling. 

Na eventu su bili i Lejla i Tarik Filipović. Navikli smo da zajedno uvijek izgledaju besprijekorno, a Lejlin stil uvijek je tako chic. 

Ljepotica je ovaj put isfurala cvjetnu haljinu koju je sparila s Chloe čizmicama koje često nosi i izgleda da su joj omiljene. Tarik dobro izgleda u ležernom izdanju. Traperice, čizme, pulover i sako, odlična su ideja. Ovo više jesensko nego proljetno vrijeme zahtjeva i više od nekoliko slojeva odjeće, a Tarik je "slojevito odjevanje" savladao! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".