Obožavamo kombinacije ovih sestara! Prezgodne su, a super stil imaju u malom prstu!

Naš Goran Čižmešija fotkao je sestre Kralj koje su otkrile male tajne svog stila
Vidi originalni članak

Sara i Ivona Kralj dvije su stylish sestre koje super stil stvarno imaju u malom prstu, a dokaz za to su i odjevne kombinacije koje je fotkao naš Goran Čižmešija.

Sara je savjetnica u ljudskim potencijalima, a Ivona ekonomistica. Kažu da zajedno kupuju stvari pa se "čejnđaju", no ipak je Sara ta koja je otkačenija u modnim izborima, dok je Ivona smirenija.

Sara je rekla:

Nisam se baš sredila, ovo mi je više kao neka uniforma. Kad je sunčano, volim biti šarena i jedva sam dočekala da se mogu ušareniti nakon tamne zimske odjeće. Uzorke nosim i zimi ispod kaputa, primjerice suknje s uzorcima, ali pod uvjetom da je sunčano. Kad još zatopli, na red dolaze jače boje, cvjetni uzorci i gole noge. Ja više volim kupovati pomalo divlje stvari, pa mi se Ivona čudi, a kasnije se i sama ohrabri nositi. Mislim da sam ja ipak malo hrabrija u toj našoj modno sestrinskoj vezi, iako sam mlađa dvije i pol godine. Starije sestre više idu na "zicer" i paze nas mlade i divlje.

Sara nosi kaput i haljinu iz Zare, Gucci torbu i Veja tenisice. Ivona kaže:

Odabrala sam prilično basic kombinaciju, možda je razlog i to što se predugo bavim ekonomijom pa su mi i kombinacije pomalo dosadne. Nosim i ja uzorke, ali samo cvjetne.

Ivona nosi odjeću iz Zare, torbu Nine West i tenisice Vans.

 

Internet je stvarno prepun ružnih komentara i uvreda i to jednostavno moramo promijeniti! Matea i Ivana pomogle su nam u tome. 💪😍 U sljedećim tjednima na Divi pratite sve o projektu protiv cyberbullyinga "Takva sam, kakva sam" ❤️️

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".