Obožavamo frajere u odijelima! Pogledajte kako ih dobro nose ovi zgodni odvjetnici

Naš je Goran Čižmešija fotkao dva baš stylish muškarca koji mogu biti odlična inspiracija
Vidi originalni članak

Ako postoji neka odjevna kombinacija koja dobro stoji baš svakom muškarcu, onda je to - odijelo! Dokaz za to su i ova dva frajera koje je na zagrebačkoj špici ulovio naš Goran Čižmešija, a obojica su se odlučila za odijela u plavoj boji. 

Ivan Župan je odvjetnik koji je rekao kako ima najviše plavih odijela koja kombinirala s bijelim i plavim košuljama, dok kravate ima u svim mogućim bojama, no najdraže su mu one s cvjetnim uzorkom. 

I odvjetnički vježbenik Alen Lučić nosi plavo odijelo, a voli i crna i siva jer te boje pristaju uz ozbiljnost njegovog posla, kako sam kaže. 

 

Upoznajte Sanju! 😊 Ona u svojoj kolekciji ima više od 300 barbika, a jedna je visoka čak - metar! 😍 A Sanja je još i bajkerica, lovkinja i profesorica 😎

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".