'Obožavam čizme, nosim ih toliko dugo dok god mogu, a onda se prebacim na natikače'

Stajliš dama rado je pozirala našem fotografu i ispričala mu nekoliko detalja o svom stilu.
Vidi originalni članak

Ako nemate ideje što nositi u toplijem proljetnom razdoblju, simpatična dama odličnog stila može vam poslužiti kao super inspiracija! Lorenu Emmu Džudanović naš je Goran Čižmešija fotografirao na zagrebačkim ulicama, a ekonomistica i model tom mu je prilikom ispričala par zanimljivih detalja o svom stilu.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer pokušavam iskoristiti ove čizme dok još nije previše vruće, a super mi stoje na nešto kratko. Obožavam čizme, nosim ih toliko dugo dok god mogu, a onda se prebacim na natikače. Većinom nosim bež, crnu i smeđu, ali znam ih razbiti s rozom i plavom, i kao odjevnim komadima i kao detaljima. Većinom nosim ravnu obuću, ali navečer nosim i visoke pete – otkrila je.

Kombinacija kariranog sako i kratkih hlača izgleda odlično kada se nosi uz crne čizme do koljena. Ovaj model čizama već je nekoliko sezona hit među trendsetericama, a mnoge ih obožavaju nositi i u proljetnim danima na ‘gole’ noge kao što to radi divna Lorena.

Stajling je dovršila crnim remenom u struku te malom, bijelom torbicom. Riječ je o prošivenom modelu sa zlatnim lancem koji jednako efektno izgleda i u dnevnim i u noćnim izdanjima.

Karirano odijelo i cipele koje ne izlaze iz mode: Sanja Musić Milanović ponovno pokazala odličan smisao za modu
Dea Maria Računica je glumica, majka i postpartum doula: Primjećujem da su žene izgubile povjerenje u svoje tijelo
Znate li tko je Natalie Balmix? Mladu djevojku gledali smo na Dori, a sada je izbacila i novu pjesmu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".