Oaza luksuza ima novu adresu

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Svi zaljubljenici u globalno popularni brand Guess mogu svoje odjevne komade birati na novoj, atraktivnoj destinaciji u Arena Centru
Vidi originalni članak

Ljubitelji vrhunskog stila u potpunosti su uživali u shopping avanturi koja je uspješno dočarala ljepotu mora i tople ljetne dane. Guess vidi ljeto kao opušteni miks pastelnih boja kojim vladaju tropski dezeni i cvjetni uzorci. Kultna ženstvenost, karakteristična za najseksipilniji brand, budi urođenu senzualnost i zaigranu prirodu istinske Guess žene. Modna igra Guess accessories kolekcije donosi odlične torbe nježnih pastelnih nijansi jednostavnog dizajna dok su vrhunske štikle apsolutni must-have za najseksipilniji look do sada.

Modni brand Guess sinonim je za slatko modno iskušenje kojem nećete moći odoljeti! Uplovite u vruću i zaigranu luku u novom storeu u Arena Centru!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".