O trapericama poput njezinih vlada podijeljeno mišljenje, no ona zna kako ih nositi

Trapezice su se vratile u naše ormare prije nekoliko godina, no baš su one jedan od odjevnih komada koje ili volite ili ne
Vidi originalni članak

Kad su se prije nekoliko sezona trapezice vratile u naše ormare, mnogi su mislili da će ih nositi samo najodvažnije dame, no one su postale jedan od najpopularnijih modela pa svake sezone u novim kolekcijama možemo pronaći nekoliko varijanti. Uz njih mnogi stavljaju epitet "omraženih" pa se zasigurno nalazite u jednom od dva tima - ili ih volite ili ne. 

Zgodna brineta sa špice kombinirala ih je savršeno i postala nova zvijezda naše street style rubrike. Model s detaljima na džepovima stoli joj kao saliven, a spojila ih je s trapericama i točkastom bluzom. 

Ovakav je outfit savršen za ležerno druženje, čak i odlazak na posao ako ne postoji strogo propisani dress code. Točkasti uzorak savršen je odabir jer je riječ o printu koji baš nikad ne izlazi iz mode, baš kao i bijele tenisice - nisu više rezervirane samo za sportske i casual situacije, nego se nose sa suknjama, haljinama, hlačama pa čak i - odijelima!

Još super inspiracije sa zagrebačkih ulica pronađite u galeriji:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".