O kombinaciji pokćerke Kamale Harris priča se i dan poslije: Mnogi se pitaju kako je moguće biti tako cool na inauguraciji

Pozornost je ukrao Miu Miu kaput, pravi statement komad u ormaru, zahvaljujući efektnom ovratniku i bogatim žuto-zlatnim perlicama
Vidi originalni članak

Odjevna kombinacija o kojoj se ne prestaje pričati ni dan poslije inauguracije definitivno je ona Elle Emhoff, 22-godišnje umjetnice, pokćerke Kamale Harris. Ona je na inauguraciji zablistala u kariranom kaputu s potpisom dizajnerskog brenda Miu Miu. Ipak, nije riječ o običnom kaputu, nego pravom statement komadu u ormaru, zahvaljujući efektnom ovratniku i bogatim žuto-zlatnim perlicama na ramenima. 

Njezinu je odjevnu kombinaciju stilizirao Joseph Charles Viola, a ispod kaputa nosila je haljinu boje vina, newyorškog brenda Batsheva i kombinirala je s kožnim rukavicama i efektnim crnim čizmama, piše Glamour. Odabrala je satensku torbicu, dok je s frizurom išla na jednostavnost, pa je kovrče upotpunila rajfom brenda Loeffler Randall. Za svoju je odjevnu kombinaciju prikupila same pohvale, a mnogi su se na društvenim mrežama pitali kako netko uspije izgledati tako cool na inauguraciji. 

Ermhoff studira na Parsons školi dizajna, inače najboljoj školi mode u New Yorku. Osim studija, vodi i mini-tvrtku koja se bavi proizvodnjom ručno rađene pletenine jarkih boja, a naručiti ih je moguće preko Instagram-profila, gdje redovito predstavlja sve što dizajnira. 

Komentar modne savjetnice na outfite s inauguracije pogledajte u videu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prisjetili smo se kombinacija prvih dama za inauguraciju od pedesetih godina pa do danas
Obožavat ćete stil divnih prijateljica sa špice: 'Nismo tipovi za sportski stil. Više volimo eleganciju'
Odabir koji nije prošao nezamijećeno: Jennifer Lopez na inauguraciji nastupila u šljokičastim bijelim hlačama
Genijalni kaputi do od 137,90 do 229,90 kn koje možete kupiti sada, a nositi sezonama jer su super ulaganje

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".