Novu Polaroid kolekciju pronaći ćete u Esprit trgovinama u City Centru one East i City Centru one West u Zagrebu.

Boje i stil koji će Vam zaljuljati tlo pod nogama i otvoriti svijet modne nostalgije.
Vidi originalni članak

Neka Esprit polaroid majice postanu Vaši “basic” modni komadi.  To  su  komadi bez kojih ne može proći niti jedno godišnje doba i niti  jedan  modni  stil. Neka Esprit polaroid majica ne nedostaje u Vašem ormaru! Svaki modni stil, koliko god bio jedinstven, ne može postojati bez „basic“ modnih  komada.  Pobrinite  se  za  kvalitetne  temelje svog modnog stila. Osmijeh!  Fotografija  i  moda  počeli  su  suradnju u bojama i pozitivnim vibracijama, s potpuno novim izgledom i klasičnim polaroid elementima.

Boje  i stil koji će Vam zaljuljati tlo pod nogama i otvoriti svijet modne nostalgije. To  su majice koje nisu napravljene samo ZA NJEGA, nego dobro izgledaju i na NJOJ.

O  modnoj  marki  Esprit:  »WE WANT TO MAKE YOU FEEL GOOD TO LOOK GOOD« je moto Esprita, modne marke koja svoju mladost i svježinu njeguje na tržištu od  1968.  godine.  Jednostavnost  i vjerodostojnost su niti vodilje modne marke stvorene za stvarne ljude i druženje. Esprit kolekcije karakterizira odlična  kvaliteta, suvremeno i modno oblikovanje, prirodni materijali, te odgovorna proizvodnja.

O  tvrtki Sportina Group: Sportina Group je specijalist za modu. S više od 340  trgovina  i  više  od  80  svjetski  poznatih modnih marki spada među najveće  trgovce  s  modnim  artiklima  na  području  jugoistočne  Europe. 

Sportina  je ime poznato ne samo u Hrvatskoj, nego i u Sloveniji, Italiji,  Austriji,  Srbiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Rumunjskoj, Makedoniji, Crnoj Gori i Kosovu

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".