Novo ruho nogometne zvijezde

Ovog nogometaša u zadnje vrijeme modni dizajneri ne puštaju iz vida. Od reklame za sunčane naočale brenda Police pa sada do Replaya, Neymar ima i više nego posla, a kada vidite o čemu pričamo biti će vam jasno i zašto.
Vidi originalni članak

Kapetan brazilske nogometne reprezentacije i zvijezda kluba FC Barcelona ovih dana ne žari i pali samo nogometnom scenom, već i modnom. Modna kompanije imena Fashion Box sklopila je trogodišnji ugovor sa slavnim Brazilcem, a prva od kampanja biti će predstavljena krajem ove godine. Ova grupa datira iz 1981. godine, a u svojem vlasništvu posjeduje Replay brendove (REPLAY, REPLAY&SONS i WE ARE REPLAY) koje i sam nogometaš osobito preferira. Možda je jedan od razloga taj što je brend službeni sponzor FC Barcelone. Sigurno smo u to da će ova kampanja biti još jedna uspješna u nizu talijanskog kralja traperica, a s Neymarom u glavnoj ulozi dodatna pohvala joj ne gine.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".