Novo lice L'Oréala

Blogerica koja na Instagramu ima čak 2 milijuna pratitelja postala je novo zaštitno lice tvrtke L'Oréal...
Vidi originalni članak

Ova blogerica uskoro će navršiti 22 godine a već je pokorila modni svijet. Osim što je nedavno bila na naslovnici tajlandskog Elle časopisa, Kristina Bazan ne prestaje nizati poslovne uspjehe pa je tako i proglašena najnovijom ambasadoricom tvrtke L'Oréal.

Ona je postala prva blogerica kojoj je poznata francuska tvrtka ukazala takvo povjerenje te se pridružila dugačkoj listi slavnih osoba koje su do sada bile na njezinom mjestu. Na ovakav potez L'Oréal se odlučio nakon što su zaključili da upravo Kristina savršeno odgovara vrijednostima za koje se zalaže njihova tvrtka. Njen će zadatak biti ponajprije promicati unutarnju ljepotu ali i širiti pozitivnu poruke o tome kako vjerovati u sebe, kako voljeti i cijeniti svoje tijelo i poštovati naše različitosti. Osim toga Kristina je poznata prema svojoj ljubavi prema make up-u pa nam se čini kako će ova suradnja funkcionirati izvrsno!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".