Novo lice ELFS dućana

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Jedna od najpoznatijih hrvatskih modnih marki dobila je zajedno sa novom kolekcijom i novi izgled. Ako ste i vi ljubitelj ovog brenda, naša vijest sigurno će vas oduševiti.
Vidi originalni članak

Prepoznatljivi ELFS prodajni prostor u samom središtu Zagreba osvanuo je u novom ruhu. Dizajnerski dvojac odlučio je jesenske kolekcije predstaviti u preuređenoj trgovini kako bi se njihovi kupci i posjetitelji osjećali još. U prepoznatljivom ELFS stilu, pri uređenju prostora posebnu su pažnju posvetili detaljima, a rezultat je dućan koji odlikuje razigranim bojama i uzorcima. Bijeli visoki zidovi ukrašeni su brojnim fotografijama dobro poznatih kampanja omiljenog modnog brenda mnogih Hrvatica.

No, kako to obično biva kad su u pitanju ELFSI, njihov prodajni prostor nije samo mjesto za kupnju. Ovaj jedinstveni dućan danas nudi pravo multimedijsko iskustvo. Mirror plazma na kojoj se mogu pratiti ELFS modne revije, ujedno je i ogledalo koje nudi odličnu zabavu svima koji vole nezaobilazne selfie fotke. Biti korak ispred vremena, vizija je modnog dvojca ELFS pa tako i u uređenju prostora. Spajanje tehnologije s atmosferom ambijenta i neobičnih, iznenađujućih detalja, rezultiralo je jedinstvenim prostorom u kojem se svi osjećaju ugodno i dobrodošlo. 
Nešto apsolutno novo i dinamično, uz omiljene komade iz aktualne kolekcije na policama – recept je za uspjeh „novog“ starog ELFS prostora u Amruševoj ulici u Zagrebu. Druga ELFS trgovina otvorena je prije pola godine u Splitu, a ELFS kolekcije mogu se naći i u multibrand trgovinama u Ljubljani, Mostaru i Zadru .

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".