Novo iznanađenje sprema nam MAC!

FOTO: PR FOTO: Instagram user: glamifysg FOTO: Instagram user: glamifysg
Dok smo svi u iščekivanju novih MAC kolekcija koje su već u pripremi, predstavljena je još jedna kolekcija na koju nemožemo ostati imuni. Pogledajte što nam sprema omiljeni make up brend...
Vidi originalni članak

Nakon što su mat ruževi godinama harali tržištem na velika vrata vraćaju se sjajila! No ne brinite, ljepljive formule ipak su ostale dio prošlosti. Nova mac sjajila obećavaju ugodno nošenje i pigment kakav su do sad imali samo ruževi. 

MAC nam sprema čak 17 novih nijansi. Sjajila će biti dovoljno pigmentirana kako bi ih mogli nositi same, ali biti će i odličan odabir kada mat ružu poželimo pretvoriti u sjajan. Kolekcija je već sada dostupna na njihovoj web stranici a u prodavaonicama će se pojaviti tijekom rujna. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".