Novo ime u obitelji Startas tenisica - Umagosice

U suradnji Borova i Istraturista nastao je zanimljivi i novi hrvatski suvenir, malo drugačijeg oblika nikad viđenog do sada. Ako želite nekoj dragoj osobi koja je posjetila Hrvatsku pokloniti nešto originalno tu su Umagosice - tenisice s vizualnim identitetom grada Umaga.
Vidi originalni članak

Ove cool Startas tenisice možete pronaći u šarenim i jarkim bojama, a neće im trebati dugo da vam postanu omiljeni komad odjeće. Najbolje od svega je to što su proizvedene u dječjim, ženskim i muškim brojevima, a idealne su za sve one koji traže jedinstveni i origanalan suvenir. 

Umagosice će se moći kupiti na turističkim punktevima Istraturista u Umagu, po cijeni od 200kn do 300kn, zavisno od modela, te na obostrano zadovoljstvo partnera, Borova i Istraturista, prezentirati Hrvatsku u nešto drugačijem svijetlu od onog na koje su turisti do sada navikli.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".