Novi trend na plažama: U ovom badiću svaki će struk izgledati fantastično!

Remen više nije rezerviran samo za grad, nosi se i na plaži!
Vidi originalni članak

Još jedan trend za nadolazeće ljeto ima retro prizvuk i vraća nas u osamdesete godine prošlog stoljeća. Radi se o jednodijelnom kupaćem kostimu s remenom na struku.

Ovakvi kupaći kostimi podsjećaju na Bondove djevojke jer su ih nosile i Halle Berry i Ursula Andress struk naglašavale remenom, a sigurni smo kako će mnoge dame dati "palac gore" ovom trendu jer će na jednostavan način istaknuti adute.

Osnivačica brenda Beach Flamingo komentirala je najnovihi hit i rekla kako se dizajneri sve više vraćaju u najbolje modne godine prošlog stoljeća i rekreiraju sportske modele od kojih rade atraktivne i privlačne modele. Na stranici Beach Flamingo pronašli smo jedan ovakav model, no cijena mu je itekako paprena. Ipak, vjerujemo da će i high street trgovine u svoju ponudu uskoro dodati ovakve modele pa sve što treba je malo strpljenja!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".