Novi trend na Instagramu: "Bicke" više nisu samo za sport, cure ih sad nose i u elegantnim izdanjima

Čini nam se da je bilo pitanje dana kad će nam i ovaj trend devedesetih pokucati na vrata. Pa, evo ga!
Vidi originalni članak

Vratile su nam se torbice oko struka, print lanaca, trend "ružnih" cipela, platforme, pa je samo bilo pitanje sezone kad će doći red na - "bicke". Čini se kako one ovog proljeća neće biti namijenjene za sport, već ih dame nose u, ne samo ležernim, već i jako elegantnim kombinacijama. 

Splićanka Vedrana Ilić, osobna stilistica, dizajnerica interijera i blogerica, odabrala je eleganciju - kombinirala ju je s košuljom/sakoom i srebrnim sandalama. Moramo priznati, odlično joj stoji!

Arhitektica koja se krije iz nadimka @mrs_ju u kombiniranju je bila jako jednostavna - odabrala je predimenzionirani džemper, crnu torbu i slingback balerinke. 

Austrijska blogerica poznata pod imenom @nasch.katze nosi jako cool kombinaciju sastavljenu od klasičnih i trendi komada - top i bicke spojila je s balonerom, martama i hit torbom, onom pletenom. 

Ako tražite inspiraciju za ležerno izdanje, Clara Noa može biti odlična ideja - džemper je spojila s kariranom košuljom, a sve je osvježila cool čarapama. 

Naravno, ništa ne može proći bez "kraljice" svih trendova, Chiare Ferragni koja na svoj način isfura baš svaki trend. Ona je bicke nosile među prvima, a kombinirala ih je uz topić i košulju s printom - banana. Uvijek posebna!

U svoju novu kolekciju dodao ih je i Topshop, no na društvenim mrežama naišli su na ismijavanje. Naime, objavili su fotografiju odjevne kombinacije u kojoj djevojka bicke nosi sa sakoom i natikačama na petu, a internet nije oduševljen. 

Komentatori su se pitali radi li se o nekoj parodiji, komentirali kako su ovog puta otišli predaleko, a jedna korisnica je napisala:

Topshop, volim te. To i sam znaš, a ovo ti govorim upravo iz tog razloga. Trebaš pomoć. Ne samo zbog vas, nego zbog svih nas koji te volimo. Mrzite me ako želite, no jedino bi žalila da nisam ništa rekla.

Da stvar bude još bolja, ovaj kožni model prodaje se po cijeni od 215 funti! 

 

Zavirili smo u high street ponudu i nekoliko modela pronašli u Zari i Stradivariusu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".