Novi trend među muškarcima: Frajeri vole košulje s najluđim uzorcima

Stoje im fantastično i idealne su za ljeto!
Vidi originalni članak

Nekako smo najčešće navikli viđati frajere u jednostavnim košuljama - većinom su to one u plavoj ili bijeloj boji, a ponekad se potkrade i uzorak poput prugica i točkica. Ipak, muškarci su se ovog ljeta odvažili i, na čije god ulice zavirili, oni nose košulje u fantastičnim ljetnim uzorcima! 

Frajer u Dubrovniku prošetao je gradom u društvu divne dame, a za večernji đir odabrao je bermude koje je kombinirao s bijelim tenisicama i košuljom koja ima print palmi i cvjetnog uzorka. 

Na varaždinskim ulicama vidjeli smo još hrabrije uzorke pa je frajer starke i poderane traperice kombinirao uz cool košulju. 

Treći je uzorak definitivno bio najotkačeniji - print tigra na ovom frajeru izgleda odlično i definitivno bismo voljeli vidjeti više ovakvih jedinstvenih kombinacija!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".