Novi trend koji fashionistice obožavaju: Marama se sad nosi kao top i izgleda fantastično!

Uz hlačice, bermude i lepršave suknje, marama kao topić jedan je od omiljenih ljetnih trendova
Vidi originalni članak

Ako neki modni dodatak ima bezbroj lica i može se nositi na mnogo načina, onda je to marama. Vječni klasik u ormaru koji nikad ne izlazi iz mode - u zimskim i jesenskim danima rezervirana je za nošenje oko vrata (i tu se možete poigrati načinima njezina vezanja), dok se s prvim toplijim danima seli u kosu umjesto ukosnice, oko ruke kao trendi dodatak, na hlače umjesto remena... Čini nam se da marama funkcionira gdjegod je zamislili, a trendseterice su se ovog ljeta prisjetili još jednog trenda koji je obilježio početak 2000. - marama kao topić!

Moramo priznati da izgleda stvarno odlično i jako praktično, pogotovo za plažu i visoke ljetne temperature. Možete je kombinirati s kratkim hlačicama, bermudama, minicom, lepršavom suknjom, a sve što trebate je savladati savršen način slaganja i vezanja marame, u čemu vam mogu pomoći razni tutorijali s YouTubea. 

Domaće cure već su pokazale kako nositi ovaj ljetni trend, a njihovi outfiti mogu poslužiti kao odlična inspiracija. Anastazija Makjanić odabrala je maramu leopard uzorka i kombinirala je s crnom traper minicom, a look je zaokružila ljetnim must have dodatkom, slamnatim šeširom. 

Sandra Čuljak bira paperbag hlačice visokog struka i espadrile, a ovakav uzorak na marami nikad ne izlazi iz mode. 

Petra Mikšik lagane lanene hlače, kao stvorene za visoke ljetne temperature, spojila je s maramom ružičastih i narančastih tonova, a svemu je dodala natikače i crnu mini-torbicu. 

Petra Mamić i Slađana Ostić odabrale su identičnu maramu točkastoh uzorka, a look su upotpunile nizom ogrlica i narukvica, nakitom koji je tijekom ljeta neizostavan i svakom outfitu daje dozu elegancije. 

 

Pamela Smoljanić, čije su nam odjevne kombinacije velika inspiracija tijekom cijele godine, odabrala je hlačice vibrantno narančaste boje koje odlično pašu uz efektnu maramu, a svemu je dodala hit torbu iz Manga i bijeli šešir.

 

Lijepa ekonomistica nosi popularni ljetni modni dodatak i hit natikače za kojima trendseterice luduju
Kate Middleton nosi sandale koje trendseterice obožavaju, a kraljica nije njihov fan
Ovo je jedna od najtraženijih torbi ovog ljeta: Trendseterice je obožavaju, a sad je i na sniženju
Stylish mama nosi upečatljive natikače koje trendseterice ove sezone obožavaju; znamo gdje ih možete kupiti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".