Novi trend: Biste li isprobali "trajni nakit"? Evo kako to izgleda...

Više piercinga na ušima? Pa to je totalno 2017. Dobrodošli u vrijeme "trajnog nakita"!
Vidi originalni članak

Brend Catbird započeo je trend minimalističnog nakita koji jedva da se vidi. Otvorili su novi dućan, "Welding Annex" ("welding" zapravo znači - zavarivanje). Za 94 dolara u njihovom dućanu u američnom Williamsburgu, možete si trajno oko ruke staviti narukvicu.

Svaka narukvica napravljena je da upotpunosti odgovara ruci, kako bi klijenti zapravo zaboravili da je nose. Vlasnici Rony Vardi i Leigh Plessner ove narukvice zovu "svjetlucavi zrak", piše Vogue. 
Iako varenje pored kože zvuči malo strašno, vlasnici uvjeravaju da nije uključena vatra niti toplina. Cijeli proces traje manje od tri minute. Nakon što odrede širinu narukvice, odrežu je i omotaju oko ruke, zatim delikatno zavare krajeve. Naravno, ništa nije toliko trajno, pa se i ova narukvica može odrezati, ako vam dosadi. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".