Novi pogled na omiljeni model haljina: Midi je sjajan za svako godišnje doba

Od crne do sunčane žuta i slavnih floralnih uzoraka, sezona će biti raznolika i raskošno ženstvena.
Vidi originalni članak

Povratak ženstvenosti i naglasak na silueti očit je u brojnim kolekcijama haljina midi dužine, jer to je upravo ona sigurna i klasična s kojom je nemoguće pogriješiti. Odlično izgleda i uz štikle, ali i uz ravne cipele, danas tako nezaobilazne u svim dnevnim aktivnostima. Dojmljivi motivi uključuju nezaobilazne cvjetne, koji će se savršeno uklopiti u proljeće pred vratima kada će se zazelenjeti naši vrtovi. Modni dizajneri često revitaliziraju ovaj modni moment i svakoga ga proljeća dočekamo s oduševljenjem. Uz to stižu nam, naravno, i jednobojne verzije, idealne za ljubiteljice minimalizma.

Nadalje, tu su forme koje ističu tijelo, a među detaljima ističu se raskošni rukavi, nerijetko u puf varijanti. Sklad donosi otvoreni dekolte, koji je kontrast dugačkim rukavima. Predivno izgledaju oni na V te obli, a neodoljiv je i dekolte u obliku srca, odnosno gornji dio koji ima konstrukciju nalik na korzet. Od boja tu su pastelne, ali i jarke. Ove haljine dobre su za svaki dan, no ako ih ukrasimo nekim neobičnim nakitom ili remenom, sve skupa postaje odličan izbor za večernji “look”. Neki od krojeva obogaćeni su ukrasnim trakama u obliku mašne, što silueti daje zanimljiv štih, a naglasak je na struku.

Romantične varijante vrlo su fluidne, divno izgledaju u pokretu i na laganom povjetarcu, a to je i cilj – tijelu dati nježnu dinamiku, za što su midi haljine idealne. Ako preferirate praktičnost, tu su verzije koje evociraju formu ogrtača pa ih možete, odvezane, nositi i na neke hlače ili traperice.

FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Crvena cvjetna uskoga kroja, Dries van Noten, MyTeresa, 695 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Žuta s printom i tričetvrt rukavima, Diana von Furstenberg, MyTeresa, 545 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Cvjetna s dugim rukavima nabrana na sredini, H&M, 30 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Bež na cvjetove s volanima, H&M, 32 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Zelena pletena s dugim rukavima, H&M, 35 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Tamnoplava na šljokice s cvjetovima, Marchesa Notte, Outnet, 511 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Zelena svilena haljina s prorezom, Victoria Beckham, MyTeresa, 950 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Siva bez rukava s čvorom na bokovima, The Attico, MyTeresa, 970 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Crna svjetlucava s puf rukavima, H&M, 40 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Smeđa na vezivanje u struku s dugim rukavima, Max Mara, MyTeresa, 595 eura

Odvažne boje i šareni printovi trend su svako proljeće, a evo kako ih stilizirati ove godine
Kakav spoj boja! Plava i žuta nadopunjene klasicima stajling je kojim ćemo se rado inspirirati
Prirodni šamponi za kosu sve su impresivniji, a tu su i razna ulja koja je dodatno njeguju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".