Novi model: Ove cipele iz Zare mogu nositi samo prave frajerice!

Crne cipele s visokom potpeticom bit će glavna zvijezda svakog stylinga
Vidi originalni članak

Kako piše u Zarinom online shopu, ove su cipele napravljene od tzv. "tehničke tkanine", a krasi ih patentni zatvarač i logo Zare te potpetica od 10 centimetara. Stoje 449,90 kuna, a vjerujemo kako će među brojnim fashionsiticama naći svoje vlasnice jer su baš dobar "statement" komad. 

U shopu smo pronašli još jedne slične crne cipele s visokom potpeticom. Ovakav model neće svi odobriti, jer su one zapravo japanke s petom, a to baš ne zvuči dobro. No, izgledaju dosta upečatljivo i ne može ih isfurati baš svatko. 

Kakvu je poruku poslala Meghan Markle nakon što se prvi puta pojavila u javnosti nakon rođenja sina, komentira naša modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".