Novi level "ugly christmas sweater": Uz ove džempere nema šanse da budete usamljeni!

Već obožavamo ružne biožićne džempere, ali ovo... Pa odlično!
Vidi originalni članak

Da, svi obožavamo druženje s prijateljima, a ovi džemperi će to staviti na jednu skroz novu razinu! Voljeli ih ili ne, vrijeme je da posegnete za božićnim džemperom, a ove godine osmislili su dizajn koji je jednostavno genijalan!

Naime, već spomenuto druženje sad će biti još zanimljivije jer ćete se moći "ušuškati" ispod istog džempera i biti potpuno nerazdvojni. Ovo izvrsno rješenje za hladne dane košta 18 funti, a prodaju se u Tescu, iza njih stoji brend F&F. Osim što izgledaju baš neodoljivo stylish, imaju i svoju svrhu: žele izraziti podršku svima koji su usamljeni u božićno vrijeme.

Osim u Tescu, ovi džemperi dolaze i s potpisom Cheesy Christman Jumpers, a poručili su: "Zaboravite na matchy-matchy božićne džempere. Umjesto tog, pokažite ljubav nekome tako da ga natjerate da zajedno nosite ove džempere u sve božićne dane".

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".