Novi Lei Lou LOOKBOOK 2015/2016

FOTO: PR FOTO: pr FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: pr/ na foto: Loredana Bahoric FOTO: pr FOTO: PR FOTO: PR
Poznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović svoje je obožavateljice iznenadile novim lookbookom, a što sve možemo pronaći u njemu pogledajte u nastavku našeg članka.
Vidi originalni članak

Najljepši komadi iz aktualne jesensko-zimske kolekcije zaživjeli su u novom lookbooku ove mlade modne dizajnerice. Doprinijela je tome i lokacija na kojoj je snimljen - povijesna vila Josipa Broza, u čiji su se vintage ambijent zanimljivo ukomponirali Lei Lou jesenski krojevi i boje. Aleksandra je inspiraciju za svoju novu kolekciju pronašla u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, što možemo reći iz samih odjevnih komada - haljine s mašnama kratkih rukava, rukavice iznad lakta, te topli kaputi koji će nas grijati još mnogo sezona.oje su i zagasite, jesenske, ali i žive, romantične, baš kakve su, pune oprečnosti, bile i lude sedamdesete u kojima je dizajnerica pronašla inspiraciju. Aleksandra je i ovaj put mislila na sve, pa tako duhu vremena o kojem u ovoj modnoj priči progovara, odgovara i frizura zaštitnog lica, u stranu zaglađena punđica prelijepe manekenke i nove modne nade Gordane Dude iz agencije Talia Model, a koju i ovaj put potpisuje Katica Topčić, kao i glamurozni make up u kojem dominira crveni ruž, djelo Žane Kožul.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".