Novi Kardashiani: obitelj Hadid

Podnaslov: Novi broj Dive na kioscima je 9. siječnja i donosi sve o novoj vrućoj obitelji koju obožavaju mediji...
Vidi originalni članak

Uspjeh, slava i moć Kardashiana, najpoznatije obitelji na svijetu, neupitna je. No tu titulu uskoro bi mogla preuzeti jedna druga obitelj – Hadid, čija popularnost svakim danom sve više raste, a koja je prijateljskim i rodbinskim vezama isprepletena sa slavnim Kardashianima. Hadidi, kojima su u genima ljepota, a izgleda i uspjeh, već su krenuli njihovim stopama. Ali kako je sve počelo?
Mama Hadid, Yolanda van den Herik, kako joj je djevojačko prezime, odrasla je u Nizozemskoj , no više je godina bila model agencije Ford Models, dok se 1994. u Los Angelesu nije vjenčala se s američkim poduzetnikom palestinskog porijekla, Mohamedom Hadidom. Njih su dvoje odavna razvedeni, Yolanda je u međuvremenu postala zvijezda reality showa "Real Houswifes of Beverly Hily", a njihovo troje djece, Gigi, Bellu i Anwara odlučno je gurnula prema svijetu slavnih. Gigi, uspješan model; za Guess je počela raditi još s dvije godine. Prošle je godine proglašena modelom godine, nosi Fashion Weekove, izašla je na naslovnici Voguea, poznati dizajneri su joj frendovi,druži se s Carom Delevigne i Karlie Kloss a nije rijetkost ni da sjedi u prvom redu s Anom Wintour. Njenoj slavi pridonijelo je i prijateljstvo s Kendall Jenner, s kojom je vežu i obiteljske veze preko maminog drugog braka. 

Ni godinu dana mlađa sestra, devetnaestogodišnji supermodel Bella Hadid ne zaostaje za Gigi. Pojavila se na naslovnicama Teen Voguea i britanskog Ellea. Sa sestrom je nosila reviju Toma Forda jesen/zima 2015. i reviju Balmaina te je postala zaštitno lice američkog brenda Botkier. I Bella ima slavne prijateljice – Kylie Jenner, Miley Cyrus i Hailey Baldwin iz slavne glumačke obitelji.

I 16-godišnji Anwar, iako još u školi, već je krenuo s modelingom. U listopadu je imao prvi modni editorijal za magazine Nylon, pod budnim okom mame Yolande i sestara.
Hadidovi neodoljivo podsjećaju na obitelj s početka priče, Kardashiane. Preuzimaju naslovnice, a uskoro bi mogli i titulu “prve obitelji Amerike”.

Više pročitajte u novom broju magazina Diva koji je na kioscima od 9.siječnja. Kupite li ga već u subotu, u paketu s Večernjim listom na poklon možete dobiti jedan od dva moguća naslova, roman Adrijanina nit Milane Vuković Runjić ili Priručnik za hodače Ede Popovića.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".