Novi jesenski trend sportskog luksuza: Ragbi majice nose se uz suknje, haljine, hlače...

Ragbi majice nisu samo za sportske entuzijaste; one su ključni komad za svakoga tko želi prihvatiti trendove i unijeti sportski chic u svoj svakodnevni stil.
Vidi originalni članak

Kada birate nogometnu majicu, obično je ključna odluka koji klub ili reprezentaciju ćete podržati. To može biti težak izbor za one koji nisu strastveni obožavatelji, ali majice za ragbi nude drugačiju opciju. One su često izrađene u prugastim ili blok bojama, bez klupskih amblema, što znači da ih možete nositi samo zbog modnog stila, a ne iz lojalnosti prema određenoj momčadi.

Ragbi majice savršeno utjelovljuju trenutni trend sportskog luksuza. Ove sezone postale su neizostavan komad na modnim pistama za proljeće/ljeto 2024., kombinirajući sportske elemente s elegantnim detaljima. Na primjer, Dries Van Noten upario je ragbi majice s ukrašenim suknjama i luksuznom gornjom odjećom, stvarajući kontrast između sportskog i otmjenog izgleda. Kod DSquared2, ragbi majice bile su stilizirane s hlačama na vezanje, što im je dalo modernu, ležernu eleganciju.

Čak je i luksuzni brend The Row, koji predvode Mary-Kate i Ashley Olsen, prihvatio ovaj trend. Njihova interpretacija ragbi majice dolazi u obliku sofisticiranog polo dizajna od kašmira u blijedoružičastoj boji i optički bijelog džempera, što dokazuje da ragbi majice mogu biti dio i najprofinjenijih garderoba.

Za one koji traže nešto autentičnije ili jedinstvenije, tržište second-hand odjeće nudi bogatstvo vintage ragbi majica. Platforme poput eBaya, Vestiaire Collectivea, Vinteda i Depopa izvrsna su mjesta za pronalaženje ovih klasičnih komada. Kada kupujete vintage majice, obratite pozornost na veličinu – oversized krojevi su popularni, ali važno je da rukavi nisu predugi ili da majica nije preširoka u ramenima. Ako pronađete savršenu majicu koja vam ne odgovara u potpunosti, krojač može pomoći u prilagodbi kako bi vam pristajala savršeno.

Na kraju, bez obzira birate li novu ili vintage majicu, ragbi top je svestran komad koji se može kombinirati na razne načine. Nosite ga s trapericama za ležerni look, suknjom za sofisticiraniji stil ili čak preko haljine za neočekivan modni obrat. Ragbi majice nisu samo za sportske entuzijaste; one su ključni komad za svakoga tko želi prihvatiti trendove i unijeti sportski chic u svoj svakodnevni stil.

Zašto je u političkom svijetu važno što nosi Kamala Harris? Evo što se iščitava iz njezinih modnih odabira
Arhitektica čiji stil obožavamo u savršenom stajlingu: Hlače kradu pozornost, a cipele daju dozu chica
Zna kako da crno od glave do pete izgleda zanimljivo: 'Svakom outfitu više pristaju visoke pete, ali su tenisice ipak udobnije'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".