Novi izgled popularnog adidasovog modela tenisica Nite Jogger slavi kreativce koji žive i stvaraju noću

adidas Originals predstavlja novi, usavršeni model popularnih Nite Jogger tenisica koji sad već kultne tenisice za trčanje iznova interpretiraju kroz posebnu estetsku nadogradnju. Refleksivna silueta vraća se kako bi potvrdila svoju važnost za sve poklonike noćnog života.
Vidi originalni članak

Nite Jogger silueta skladno kombinira Function first tehnologiju i napredni dizajn. Uz korištenje reflektivne hi-vis tehnologije prethodnih modela, ova tenisica osmišljena je za sve one koji znaju da nikada nije kasno slijediti svoju viziju. Nove Nite Jogger tenisice izrađene su od laganog ripstop najlona, mekanog mesh mrežastog materijala i antilopa.

Ovakva kombinacija materijala jamči prilagodljivost u svim situacijama te besprijekornu kreativnost u svako doba. Uočljivi reflektirajući detalji upotpunjuju gornji dio, dodajući novu dimenziju nazivu tenisica i predstavljajući ih kao nezaobilazne za sve noćne kreativce. Za kraj, tu je i popularni BOOST materijal i izdržljivi gumeni potplat čija povišena siliueta jamči udobnost u noćnom istraživanju i stvaranju, dok je filozofija novih tenisica istaknuta i porukom "speed of nite", napisanom Morseovim kodom na potplatu i jeziku tenisica.

Ponuda novih boja, uključujući širok spektar sivih, pastelno zelenih i privlačno narančastih tonova, rezultira upečatljivom estetikom Nite Jogger siluete u uzbudljivom novom kontekstu. Uz glazbu elektronskog dua Mount Kimbie, britanski umjetnik i redatelj Frank Lebon režirao je filmić za kampanju kao odu ljudima koji stvaraju pod okriljem mraka. Kampanja slikovito pokazuje kako noćno vrijeme može poslužiti kao savršena pozadina za kreativnost i izražavanje.

Predstavljajući tri mlada stvaraoca, kroz video upoznajemo njujorškog repera Wikija, londonskog pjesnika-pjevača Obonga Jayara i pjesnika izgovorene riječi Caija, člana "Say It Out Loud Tokyo". Uz filmić, tu su i fotografije londonskog fotografa i multimedijalnog umjetnika Bafica, koje oscilirajući između dana i noći nastoje ukazati na neumorni kreativni duh koji obuća Nite Jogger utjelovljuje. Novi model tenisica dostupan je od 11. travnja u svim bolje opremljenim trgovinama.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".