Novi igrač Dinama osebujnim stilom pokrenuo veliku raspravu na društvenim mrežama

Osim nogometa, Izetu Hajroviću i moda je velika strast
Vidi originalni članak

Pitanje je trenutka kad će NK Dinamo dobiti novo pojačanje. Riječ je o Izetu Hajroviću koji bi u "modre" trebao prijeći iz Werdera. Ako ostavimo po strani njegove sportske uspjehe za reprezentaciju Bosne i Hercegovine te u bivšim klubovima Grasshopperu i Galatasarayju, u prvi plan dolazi njegov osebujan modni izričaj. 

Već pri prvom  pogledu na njegov profil na društvenim mrežama, jasno je kako je ovaj nogometaš veliki ljubitelj skupocjenih modnih brendova. Na prvom mjestu nalaze se svakako Louis Vuitton i Gucci, a ovo buduće desno krilo Dinama ne ustručava se nositi i njihov monogram od glave do pete, što se u modnim krugovima ne smatra najsretnijim odabirom. 

Veliki je obožavatelj statement odjevnih komada i modnih dodataka pa će bez problema pozirati s crvenom maramom i u zlatnim tenisicama, ali i s minijaturnom torbicom već spomenutog Louis Vuittona, koja se nalazi na listi želja brojnih trendseterica.  

Izreka "manje je više" kod njega jednostavno ne postoji - rado kombinira različite uzorke, najčešće logo pojedinog brenda, a obožavatelj je i jarkih boja pa se u njegovoj kolekciji nalaze i tenisice u fluorescentno žutoj i crvenoj boji, nijansama koje muškarci ne biraju toliko često. 

Modno ga prati i njegova Lejla Hajrović s kojom je u braku već više od tri godine. I iz njezinog ormara "vrište" dizajnerski brendovi, a luksuzne modne dodatke odlično uklapa u svoj mladenački stil. Najčešće je možemo vidjeti u kombinaciji traperica i zanimljivog topa, no točka na "i" uvijek su neke zanimljive i vrtoglavo visoke štikle, kao i dizajnerske torbe poput popularne Birkinice za koju postoji i dugačka lista čekanja. 

Oboje su na svojim profilima na Instagramu skupili pozamašan pratitelja. Izeta, naime, prati preko 41 tisuća ljudi, a njegovu dragu gotovo njih 9 tisuća. Obožavatelji ih obasipaju komplimentima, a jednu od Izetovih fotografija komentirao je i suigrač Edin Džeko koji je na total Louis Vuitton look komentirao:

A mooj Izete...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".