Novi Elle je na kioscima i daruje čitateljima – Foreo maske za lice!

Novi broj magazina Elle je u prodaji i čitateljima donosi fantastičan DAR – FOREO maske za lice! I to ne jednu, ne dvije, nego čak sedam! Odaberite između dnevnih - Make My Day - ili noćnih maski za lice - Call It a Night! U novom broju Elle donosi i intervju s glumicom Csillom Barath Bastaić o Dnevniku velikog Perice, retro seriji u koju se zaljubila cijela zemlja, a uz stilske igre otkriva najpopularnije modne i beauty trendove sezone. ELLE s Foreo maskama na dar potražite na kioscima od 20. travnja
Vidi originalni članak

Proljeće je vrijeme za hedonizam, čak i kad nam vremenska prognoza to pokušava pokvariti. Recept za dan s osmijehom uključuje nešto slatko i naravno, svibanjsko izdanje Ellea. Uz svibanjski Elle potražite Foreo maske za lice na dar, uz koje će vaša koža blistati od jutra do mraka. Dnevna maska Make My Day s hijaluronskom kiselinom i crvenim algama omogućuje duboku hidrataciju i zaštitu od vanjskih nečistoća za zdrav i blistav ten, a noćna maska Call It a Night sadrži ginseng i maslinovo ulje koji hrane i revitaliziraju kožu tijekom noći. Foreo maske za lice možete koristiti s i bez UFO uređaja. Uz Elle vas čeka cjelovito pakiranje od čak 7 Foreo maski za lice, a vrijednost dara iznosi 79,90 kuna. Stoga, požurite po Elle + dar – pakiranje maski za lice by Foreo.

U povodu fantastične uloge u seriji koja je inspiraciju povukla iz jednog od najdražih nam filmova domaće celuloidne povijesti, u intervju broja Elle je ugostio popularnu zagrebačku glumicu Csillu Barath Bastaić, koja je otkrila zašto najviše uživa glumiti nekonvencionalne i buntovne žene, koji je njezin omiljeni kompleksni lik i što radi kad ne radi.

U novom broju Elle donosi i eksluzivni intervju sa supermodelom iz devedesetih Amber Vallettom, muzom i prijateljicom pokojnog Karla Lagerfelda, koja je sukreirala proljetnu conscious kolekciju njegovog brenda KL. S Amber, gorljivom eko aktivisticom, pretresli smo teme održivosti u modnoj industriji, novog ‘it’ materijala - kože od kaktusa, te, naravno, devedesetih

 

Francuska modna ikona Garance Doré konstatirala je kako se osobni stil i modno blaženstvo ‘kriju na sjecištu četiriju pravaca’ – onoga što znate o sebi, onog što znate o svom tijelu, onog što želite poručiti svijetu i onoga što želite biti. Kada to osvijestite, modne pogreške, loše kupnje i promašeni outfiti postat će prošlost, a vi ‘glavna urednica vlastitog ormara’. Donosimo vam top fashion kombinacije žena koje sjajno ‘uređuju’ svoje ormare, street style zvijezda Alexandre Guerin i Eleonore Carisi, te najnovije modne trendove koji će preplaviti ulice ovog proljeća.

Garanceina teorija o ‘četiri sjecišta samospoznaje’ zvuči prilično uvjerljivo. Štoviše, primjenjiva je i na mnogo širi prostor od onih nekoliko kvadrata nečije garderobe. Upoznati sebe temeljito i priznati si tko smo, čemu stremimo, što nas veseli, a što ne ponekad je teško, pogotovo pod pritiskom tuđih očekivanja. Obitavamo u svijetu u kojem je ambicija postala pogonsko gorivo i mnogi od nas ušli su u to natjecanje nabijajući prekovremene u svim segmentima života, ponavljajući pritom ‘dream big’ mantru. No što ako shvatimo da nas unesrećuje? Je li uopće dopušteno sanjati ‘male snove’ ili je to dokaz kapitulacije pred životom i izdaje feminističkih načela? U temi ‘Zašto je Dream small postao novi Dream big’ bavimo se upravo tim pitanjem, a u članku ‘Girlboss – uspon i pad’ analiziramo ‘real life’ slučajeve karijernog sunovrata vlasnica donedavno uspješnih ‘ženskih’ tvrtki, poput Leandre Medine s Man Repellera, Christene Barberich, suosnivačice i glavne urednice portala Refinery29 i Steph Korey, CEO brenda Away – mladih, sjajno odjevenih superjunakinja pop feminizma koje su se morale povući s položaja nakon optužbi za toksičnu radnu atmosferu, diskriminaciju, odsutnost inkluzije i, naravno, loše poslovne rezultate. Jesu li dotične doista samo malo uglađenije i instagramičnije verzije ‘vražice koja nosi Pradu’ ili se ženama na visokim pozicijama ne tolerira ono što se tolerira muškarcima? Pročitajte i odlučite sami.

Novi broj donosi vam još pregršt sjajnih tema te fantastičan proljetni beauty dar svim čitateljima – Foreo maske za njegu lica. Elle + DAR – Foreo maske za lice Make May Day ili Call It a Night potražite na kioscima i zablistajte ovog proljeća! Uživajte u Elleu jer – ljepota i inspiracija su unutra!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".