Novi broj magazina Diva

Danas u prodaji! Požurite na kioske po svoj broj magazina Diva i otkrite kakve smo vam sve modne i beauty poslastice pripremili ovaj mjesec.
Vidi originalni članak

Volite li modu i pratite li trendove u beautyju, razveselit će vas novi broj mjesečnika Diva koji vas već čeka na kioscima! Najiscrpniji izvještaj s nedavno održanih tjedana mode predstavlja nove kolekcije renomiranih, ali i mladih dizajnera u usponu: od Sonje Lamut, Neba, Envy Rooma,  Ivice Skoke, Elfsa i Anthonyja Avangarda do Spirita, Klisaba, Katarine Džale...
Uz to, ovdje su izlozi s pregledom po stilovima najboljeg što se može pronaći u našim trgovinama, inspiracije, stil poznatih osoba, trendy komadi, modne novosti.

Rubrika beauty također nudi najvruće jesenske trendove. Koje boje ruževa su ove sezone najveći hit? Kako odabrati pravi oblik trepavica? Kako da ruke učinite još jednim adutom svoje ljepote?

Uživajte... 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".