Novi broj Diva Magazina uz Večernji list

Za 14 kn uz večernji list potražite novi broj mjesečnika i doznajte sve o posljednjim trendovima!
Vidi originalni članak

Lice s naslovnice ovog mjeseca je Kristina Šalinović koja je otkrila što se promijenilo u modi, kako se snašla s novim izazovima, (ne)istine o manekenskom životu te detalje svog ljubavnog života. Pročitajte sve o novim modnim kolekcijama kojima ne možemo odoljeti te o zimskom trendu eklektike. Pletivo je i dalje in, kao i koža boja konjaka, a jedan od najvećih ljetnih trendova - boho stil preselio se i u zimske ormare. Osvrnuli smo se na eru superžena, ali i jedno od bitnih pitanja u karijeri - što ako s partnerom dijelite i posao i život?

Doznajte uništavaju li nam društvene mreže ljubavni život te što vam je potrebno kako biste podigli vlastiti stil. Ususret božićnim danima, pogledajte najbolje limitirane kolekcije koje bismo voljeli pronaći pod borom te devet čarobnih namirnica za detoksifikaciju organizma. 

Izdvojili smo članke koje ste najviše čitali na našem portalu diva.vecernji.hr pa pogledajte kratke osvrte i još jedanput utvrdite modno gradivo!

Ako ste planirali preuređenje doma, donosimo cool stvari za vaš dom, a za sve chefove tu su topla jela za hladne dane.

Spremate li se na putovanje, neka Beč bude jedna od vaših destinacija, a posebno je lijep u božićno vrijeme pa vam donosimo kratak osvrt, 

Samo sutra potražite novi broj Diva magazina na kioscima uz Večernji list za 14 kuna.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".