Skupocjene Jimmy Choo cipele zgrozile su kupce: 'Izgledaju kao krpa za prašinu'

Omiljeni dizajnerski brend obuće lansirao je nešto drugačije cipele
Vidi originalni članak

Dizajnerski brend obuće Jimmy Choo svoje je kupce šokirao novim modelom ravnih cipela. Svoju je raznoliku ponudu cipela upotpunio bizarnim zelenim modelom balerinki.

Takozvane 'Merlin' balerinke zaista se razlikuju od svih ostalih modela Jimmy Choo obuće, ali i od obuće generalno. Po cijeni od vrtoglavih 595 eura, balerinke koje, kako komentiraju kupci, podsjećaju na umjetnu travu ili krpu za brisanje podova podigle su veliku prašinu.

Balerinke su dostupne na službenoj Jimmy Choo web stranici, a tamo su opisane kao 'zabavna i otkačena prerada u mekanom krznu AstroTurf boje'. 

Osim uz izgled, pojavili su se i komentari vezani uz cijenu. Jedan od pratitelja Jimmy Chooa napisao je da ima slične takve iz Primarka, a koštaju samo 2,50 funti. Drugi je pak komentirao da je ta cijena jednaka polovici mjesečne plaće, dok je treći komentar bio kratak i jasan: Užasno! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".