Nova sezona Bipa FASHION.HR-a donosi još bolji i uzbudljiviji program

Modni insideri znaju da je kraj listopada u kalendaru rezerviran za tjedan mode
Vidi originalni članak

Ljeto je iza nas i modna scena užurbano se priprema za najiščekivaniji modni događaj u godini, Bipa FASHION.HR. S nestrpljenjem se očekuju nove kolekcije najpoznatijih modnih dizajnera, nadahnute autorske revije i odlična zabava koja već tradicionalno prati najjači tjedan mode u regiji.

Modni insideri znaju da je kraj listopada u kalendaru rezerviran za tjedan mode koji spaja kreativnu industriju, poznata dizajnerska imena, mlade talentirane snage, najpoznatije modne urednike, blogere, streetstyle fotografe i brojne ljubitelje mode.

29. izdanje Bipa FASHION.HR-a održat će se od 21. do 26. listopada. I ove sezone, najveća modna pista bit će postavljena u jednom od paviljona Zagrebačkog velesajma, koji je već postao prepoznatljiva lokacija za predstavljanje novih kolekcija hrvatskih modnih dizajnera.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".