Nova Replay Atelier kolekcija oduševila nas je i ove sezone

Tradicija i vještina izrade uz suvremene elemente čine Replay traperice najtraženijim komadom ove sezone koji će zasigurno postati neizostavan dio vaše capsule garderobe.
Vidi originalni članak

Talijanski brend Replay ponovno oduševljava svojim suvremenim krojevima, a ponajviše odvažnim i autentičnim stilom. Jeans kao zaštitni znak ovoga brenda polazišna je točka nove Atelier kolekcije. Tradicija i vještina izrade uz suvremene elemente čine Replay traperice najtraženijim komadom ove sezone koji će zasigurno postati neizostavan dio vaše capsule garderobe.

Neodoljiv spoj tradicije izrade i suvremenih elemenata
Kada je u pitanju traper, nova Atelier premium kolekcija predstavlja novi koncept koji kombinira tradiciju izrade i modernu viziju s elementima individualnosti. Rezultat toga su moderni i profinjeni komadi koji su istovremeno cool i vrlo suvremeni. Poseban naglasak je na krojevima, igri s kontrastima, materijalima i vještini izrade bezvremenskih odjevnih komada. Svaki odjevni predmet pomno je dizajniran kako bi pridonio određenom stilu i osobnom potpisu žene koja ga nosi. 

Igra stilova i materijala
Savršeni detalji, jednostavni i predimenzionirani krojevi s minimalnim brendingom glavna su obilježja Atelier kolekcije. Uz traper, tu su i komadi poput jakni, košulja i topova koji objedinjuju različite stilove – od neformalno sportskih do onih ekscentričnih. Ovakva bogata lepeza omogućuje modno igranje pri kreiranju outfita uz spajanje naizgled nespojivog poput chic elemenata i prepoznatljive Replay rock estetike. 

Favorite iz Atelier kolekcije možete potražiti u Replay poslovnicama u Zagrebu Arena Centar, Splitu Joker Centar, Rijeci, Zadru i Dubrovniku, kao i na Reverto web shopu.

Uz efektno crveno odijelo, kraljica Letizia odabrala je zanimljive ljubičaste cipele
Kožna suknja pristaje joj kao salivena: 'Volim eleganciju, jednostavnost i ženstvenost'
Zgodna Ema izvrsnog smisla za modu: 'Spadam malo pod stereotipnu arhitekticu i uglavnom nosim neutralne boje'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".