Nova Obekei kolekcija inspirirana zatvoreničkom kulturom

FOTO: PR / Obekei FOTO: PR / Obekei FOTO: PR / Obekei FOTO: PR / Obekei FOTO: PR / Obekei FOTO: PR / Obekei
"Fashion Killa" je naziv nove kolekcije brenda Obekei inspiriran zatvoreničkom kulturom, upravo kao i čitava kolekcija...
Vidi originalni članak

Nova kolekcija brenda Obekei pod nazivom "Fashion Killa" inspirirana je zatvoreničkom kulturom odijevanja kroz povijest pa sve do danas, stoga i sam naziv kolekcije proizlazi iz inspiracije. Uniforme se nisu značajno mijenjale kroz vrijeme; postoje tri standarne - dvodijelne uniforme u sivoj i narančastoj boji, te kombinezon na crno-bijele pruge. Upravo to su glavne dvije boje u kolekciji - narančasta i siva, uz dvije ne-boje crnu i bijelu.

U novoj liniji prevladava pamuk (felpa), kao i u prethodnim Obekei kolekcijama. Dizajnerica je ipak napravila mali odmak, izašla je iz svojih standarnih okvira i okušala se u kreiranju određenih komada sa satenom. Saten kao jako nježan i ženstven materijal tipičan je za elegantne sportske kolekcije, a tako bi se mogla i ova linija okarakterizirati.

Kampanja se snimala na različitim lokacijama pred objektivom Zvonimira Ferine. Modeli u kampanji nisu profesionalni manekeni, već stvarni ljudi. Cilj je bio pronaći mlade talentiranje ljude kojima bi se putem kampanje pružila mogućnost da se istaknu. Radi se o mladim fotografima Dori Šarić i Filipu Koludroviću, studenatima modnog dizajna Katarini Ilić i Marinu Katiću, te blizankama Tei i Neli Kralj, koje su vjerne mušterije brenda.

Hairstyle potpisuje Kristina Šalinović (Fen bar).

  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".