Nova LUKABU kolekcija slavi žensku slobodu i hrabrost

Nova kampanja domaćeg brenda namijenjena je trendsetericama, bilo da je riječ o urbanim ženama koje jure na sastanke ili majkama s djecom.
Vidi originalni članak

Za nadolazeće hladne dane predstavljena je nova LUKABU kolekcija koja slavi emancipiranost, a posvećena je svim trendsetericama koje vole udobne i oversized komade s visokim naponom iskričavih i sjajnih tekstura koje ove sezone pršte elektro-luksuzom. Inspirirana slobodom ženskog identiteta i stila, kultni model Nike tenisica te drugi dojmljivi i originalni street style komadi iz kolekcije predstavljaju savršen mix Nike carstva i odvažnog LUKABU dizajna. To je high street style kolekcija koja je zamišljena da se savršeno spaja s bombastičnim krznom

"Želimo prikazati urbanu ženu u bundi s tenisicama na nogama kako juri na poslovne sastanke ili mame koje jure za klincima", rekla je dizajnerica Marina Jerant.

Rezultat energije životnog tempa kao inspiracije su asimetrične kožne suknje u boji, hlače s metalik efektom, print majice, bunde od eko krzna s eksplozivnom paletom boja i kaputi koji simboliziraju žensku slobodu, hrabrost, emancipiranost i uživanje u vlastitoj mašti bez imalo zadrške. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".