Nova kolekcija Stelle McCartney za Adidas

Pogledajte kako izgleda nova kolekcija poznate dizajnerice za proljeće i ljeto 2017.
Vidi originalni članak

Stella McCartney novu je godinu započela još jednom kolekcijom za Adidas namijenjenu proljeću i ljetu 2017. Glavnu ulogu u kolekciji ima poznato modno lice Karlie Kloss kojoj su se pridružile sprinterica Octavious Freeman i stručnjakinja za jogu Chelsey Korus. Njihov je moto kršenje modernih pravila, a u kampanji slave energiju koja nastaje iz pokreta i dinamičnog života.

Karlie, Octavious i Chelsey za kampanju su rekle:

Želimo potaknuti i druge žene i da budu svestrane i potaknuti ih da postanu najbolja verzija sebe, bez obzira na to kakav im je bio dan. Svaka od nas ima isklesan vlastiti put s vlastitim pravilima te je svaki novi dan prilika da damo najbolje od sebe i vidimo za što smo sve sposobne.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".