Nova kolekcija Nott. ordinary jewelz naušnica u koju ćete se zaljubiti na prvu!

Naušnice izrađene od polimerne gline dolaze u različitim bojama u kombinaciji sa zlatnom i srebrnom uz dodatak bisera koji savršeno zaokružuju dizajn
Vidi originalni članak

S dolaskom ljepšeg vremena i proljeća kojeg silno isčekujemo stigla je i nova Nott. kolekcija naušnica inspiriirana najraskošnijim cvijetom- božurom! Cvijet raskošan i poseban, upečatljiv i nježan istovremeno baš poput PEONY naušnica. Ime je dobio po mitskom liku Paeonu koji je bio iscjeljitelj Olimpskih bogova.

S time u vezi božur se također smatra i biljkom koja pročišćava i štiti od zlih duhova. Dolazi u širokom rasponu boja i sa svim tim obilježjima uistinu je divna inspiracija za Nott. nakit. Naušnice izrađene od polimerne gline dolaze u različitim bojama u kombinaciji sa zlatnom i srebrnom uz dodatak bisera koji savršeno zaokružuju dizajn. Ljupke i romantične, nosive u različitim kombinacijama i prigodama, štite od lošeg raspoloženja i uljepšavaju dan onome tko ih nosi.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".