Nova kolekcija nakita za kosu s domaćim potpisom kojeg će poželjeti svaka buduća mladenka

Ove se godine dizajnerica Greta Miloš odlučila voditi vlastitim emocijama i odati počast svim ženskim osobama iz njene obitelji koje su njenom životu darovale smisao te pružile bezrezervnu podršku u svim njenim životnim odlukama i događajima.
Vidi originalni članak

Stigla nam je nova kolekcija PERLET vjenčanog nakita za kosu. I ove godine PERLET nas je oduševio svojom novom kolekcijom kojom će zasigurno i sve buduće mladenke biti jednako oduševljene kao i mi.

Bez obzira na koronu i smanjeni broj vjenčanja koja se održavaju u Hrvatskoj, PERLET je odlučio pripremiti novu kolekciju kao što to čini svake godine. Ovo je šesta kolekcija do sada što znači da PERLET uspješno posluje u Hrvatskoj već 6 godina.

Kolekcija za 2021. godinu nosi jedno posebno toplo ime, HEART COLLECTION. Ove se godine dizajnerica Greta Miloš odlučila voditi vlastitim emocijama i odati počast svim ženskim osobama iz njene obitelji koje su njenom životu darovale smisao te pružile bezrezervnu podršku u svim njenim životnim odlukama i događajima.

- U ovo doba kada smo socijalno ograničeni i ne možemo vidjeti bližnje kada god poželimo imamo više vremena za promišljanje i uviđanje kako nam je obitelj vrlo dragocjena i da bez nje ništa nije onako kako treba biti te koliko je bitno izdvojiti vrijeme za druženje s bližnjima - kaže dizajnerica Greta.

U novoj kolekciji se može naći uistinu za svakoga ponešto. Za svoj poseban dan možete odabrati ukosnicu, češljić, vjenčić, obruč ili krunu a za one mladenke koje ne preferiraju nakit u kosi PERLET je izbacio i tri nova modela naušnica.

Cijela kolekcija je prožeta Swarovski kristalima, riječnim biserima i staklom a paleta boja je vrlo nježna i topla.

Nova PERLET kampanja je rezultat talentirane ekipe. Za fotografije je zaslužna Karmen Poznić, make up potpisuje Nina Bukvić, frizuru potpisuje Venera Vorfaj iz salona Teuta a model je Ema Galogaža iz agencije Talia model koja na sebi ima prekrasne Alduk vjenčanice.

Ljepotica sa špice nosi cipele koje nikad ne izlaze iz mode i nalaze se na listi želja mnogih dama
Zgodnoj brineti fantastično pristaje pripijena haljina u najpopularnijoj boji sezone
Ako razmišljate o promjeni imidža, donosimo sve što morate znati o novoj, trendi tehnici bojanja kose
Ispovijest modne urednice: 'Posijedjela sam sa 16 godina, a danas je sijeda kosa moj zaštitni znak'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".