Nova kolekcija nakita s potpisom Olivie Palermo

FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM
BaubleBar je ostvario suradnju sa modnom blogericom Olivijom Palermo i predstavio odvažne komade nakita za nadolazeće jesenske dane. Kolekcija se sastoji od 25 komada nakita, svaki od njih je Olivia sama dizajnirala.
Vidi originalni članak

Mlada ikona stila priznala je da je inspiraciju pronašla u fotografijama koje je čuvala tijekom godina, vintage odjeći koju posjeduje te starim knjigama o nakita. Najviše o nakitu naučila je od svoje majke i strine, koje su kolekcionarke već godinama. Tu se rodila njena ljubav prema starinskom nakitu. Prvi dio kolekcije pod nazivom „Everything Is New Again“ više je orijentiran na prirodu, dok je drugi dio kolekcije malo odvažniji i više art deco. Sastoji se statement ogrlica, naušnica, narukvica te prekrasnih broševa.

Svaki komad koji je dizajnirala je dovoljno upečatljiv sam za sebe, ali i u kombinaciji sa ostalima. Cjelokupna kolekcija moći će se naručiti preko BaubleBarove službene stranice ili pronaći u njihovim trgovinama od 29.rujna. Cijene nakita variraju, ali svaki je ispod 100 američkih dolara. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".