Nova kolekcija Loredane Bahorić: Charlie vizijom ljeta priziva bolje dane

Charlie Dizajn lansirao je novu kampanju pod nazivom Dream On za proljeće/ljeto 2021. godinu
Vidi originalni članak

Nepresušan imaginarij Charlie i Mare Milin, donose najnoviju modnu poslasticu. Kampanja proljeće/ljeto 2021. predstavljena je kao modni editorijal, jer je Lori zaljubljenik u modne editorijale s konceptom, a Mare je autorica nebrojenih editorijala pamtljivih po svom izričaju. 

Maksimalno pročišćeni vizuali podcrtavaju Charlijev stav u predstavljanju ove kolekcije. Bijela kao neprikosnovena boja ljeta, apostrofira ljetna predimenzionirana odijela sa prošivima na neočekivanim mjestima, hlače obrubljene žicom za formiranje rubova, ležerne asimetrične kombinezone, prozirne jakne i lepršave haljine s plastificiranim fotografijama iz prethodnih kampanja.

Crna je u kontrapunkt ulozi te ostavlja snažan dojam iako se radi o gotovo identičnim komadima. Charlie lice SS21 utjelovljuje nestvarna Niko, koja istovremeno zrači vanvremenskom ljepotom. Charlie vizija za ljeto je jasna, prepoznatljiva i vizionarska. U očekivanju boljih vremena, preostaje nam samo sanjati.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".