Nova kolekcija Kanye Westa za Adidas

FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM
Poznati reper ove je godine predstavio svoju novu kolekciju za Adidas pod nazivom Yeezy Season 2. Unatoč činjenici da je zakazana samo tri dana ranije, revija se ipak održala sedmog dana Tjedna mode u New Yorku. Brojne zvijezde su ga i ove godine došle podržati iz prvih redova.
Vidi originalni članak

Osim što je trenutno jedan od najpoznatijih repera u svijetu, Kanye je svima dao do znanja da neće stati samo na objavi svojih novih albuma. Tako se i ove godine okušao u dizajniranju sportske kolekcije brenda Adidas, te je svoje ime stavio na listu ostalih zvijezda koje su surađivale sa ovom modnom kućom poput Stelle McCartney i Jeremy Scotta. Poremetivši cijeli koncept revije ovaj američki reper dokazao je kakve obožavatelje ime, jer kada Anna Wintour sjedi u prvom redu revije ona zasigurno nije loša. Čak pedeset modela nosilo je kolekciju za koju je trebalo 18 mjeseci rada, a veliku ulogu ima mlada talijanska dizajnerica Vanessa Beecroft s kojom je Kanye surađivao. Sigurni smo da će Kanyeova verzija sportske odjeće planuti u trenu čim  bude puštena u prodaju.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".