Nova generacija Choker ogrlica

FOTO: Asos £15 FOTO: Asos £33 FOTO: Asos £6 FOTO: Asos £8 FOTO: Asos £10 FOTO: Asos £10 FOTO: Asos £12 FOTO: Asos £14 FOTO: Asos £15 FOTO: Asos £17.5 FOTO: Asos £24 FOTO: Asos £33 FOTO: Asos £52
Choker ogrlice potpuno su preuzele modni tron. No ni choker više nije što je nekad bio... on je sada puno puno zanimljiviji. Pogledajte čak 13 trendi modela!
Vidi originalni članak

Jednostavan komad nakita iz devedesetih ponovo je u modi i to više nije nikakvo iznenađenje. Osim klasičnih crnih i retro "mrežastih" ogrlica ponuda postaje sve šira i šira a modeli sve originalniji. Choker ogrlica uklopit će se u svaki stil. Od svakodnevnog outfita pa čak i do večernje varijante u kojoj želite izgledati posebno elegantno. Djevojke dijelm svijeta prigrlile su ovaj trend baš zato što i najjednostavnijoj odjevnoj kombinaciji daje onaj posebni modni štih. Za vas smo , u našoj galeriji, izdvojili čak 13 zanimljivih i originalnih modela koji dokazuju da je ovaj trend na svom vrhuncu! A varijacije na temu chokera, nikada nisu bile bolje!

Naš je favorit ova još uvijek jednostavna ogrlica no ono što nam se posebno sviđa je tirkizni kamen koji instantno podiže kombinaciju. Kao stvoreno za ljetne večeri!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".