Nova Diva STYLE: TWOS, torbe koje žele svi!

FOTO: Mladen Šarić FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Novi broj Diva Stylea koji je na kioscima od 31.ožujka u oči upada neobičnom 'crtanom' naslovnicom s Nevenom Rendeli, novost je aplikacija Blippar kojom možete ući iza kulisa Diva Stylea, a magazin donosi još mnogo neočekivanih tema. Jedna od njih je i razgovor s Ladom Ćorić Cantoni, milanskom dizajnericom za čijim torbama TWOS uzdišemo...
Vidi originalni članak

TWOS, torbe Lade Ćorić Cantoni načinjene su od najfinije kože kojom se koriste Valentino, Céline i Hermès, izrađene u najprestižnijim manufakturama Italije, predivne i stylish, a posebno je intrigantan detalj što nemaju vidljiv logo brenda - dva smiješna nacrtana lika koji u rukama drže torbe.

Lada koja je u Milanu živjela od svojih prvih koraka do trenutka kada počinje ova priča, već se nagledala svega u modnom svijetu i osjetila kako je možda najviše smeta imperativ mode bez osjećaja za vlastiti stil. Praćenje trendova i teror logotipova. I onda se rodila ideja o torbama koje će se protiv toga pobuniti.

Tako su nastale torbe za kojima su poludjele talijanske fashionistice, žene koje započinju trendove, imaju insajderske informacije i razumiju modu kroz prizmu vlastitog, besprijekornog stila. 
"Stil je rezultat svega što ste u životu prošli, umjetnosti koju volite, ljudi s kojima se družite. Škole, putovanja. Katkada ima više stila u načinu na koji se netko smije i pali cigaretu nego u cijelom dobro planiranom outfitu", kaže dizajnerica. 

Lada se odijeva monokromatski. Najčešće kombinira crnu i bijelu neboju sa sivom. Ali modni dodaci moraju biti upečatljivi. Rado će posegnuti za žarkožutom torbom ili nekim šeširom naglašeno muškog oblika. Vjerojatno su zato njezine TWOS torbe oda bojama. Ružičaste, zelene, ljubičaste, plave, s uzorcima i bez njih. Teško je odlučiti se za jednu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".