Nova Diva, novi fantastičan beauty dar!

U novom broju Dive očekuje vas i novo iznenađenje- jedan od tri Nikel kozmetička proizvoda za područje oko očiju
Vidi originalni članak

Zvijezda rujanskog broja Antonia Matković Šerić, pjevačica zagrebačke grupe „Pavel“, otkrila je koliko ju je promjenilo majčinstvo, kako je biti u bendu sa suprugom, osjeti li 12 godina razlike među njima i zašto će uskoro zaplivati solo glazbenim vodama.

Rujan ima posebno značenje u životu pjevačice grupe „Pavel“: prošle je jeseni postala majka preslatke djevojčice Lune, a ove, pod umjetničkim imenom Tonka, objavljuje svoj prvi samostalni singl „Bolji smo“, koji je napisao njezin suprug Aljoša. No, Pavelovi fanovi ne moraju se brinuti: lijepa Splićanka ostaje šarmantni zaštitni znak tog popularnog benda.

Antonia, koja se ovih dana vraća i na svoj drugi posao, restauratorice u Gradskom zavodu zaštitu spomenika kulture i prirode:

Album je nastao veoma spontano. Aljoša je napisao nekoliko pjesama za koje je znao da nisu tipičan Pavel, nego nekakav side-project drukčijeg žanra pisan za ženski vokal. U to vrijeme bila sam nekih sedam mjeseci trudna i nije nam palo na pamet da bih ja mogla to pjevati, s obzirom na bebu koju smo iščekivali. Otpjevala sam demo, pritom se totalno zaljubivši u pjesme. Dali smo je nekim mladim pjevačicama da ih probaju otpjevati ali nakon nekog vremena svima nam je u uho ušla “moja” verzija, pa je to na kraju i presudilo. Odlučili smo se posložiti i snimiti materijal da bi sve bilo spremno čim moja Luna malo naraste. Eto, ona će uskoro imati godinu dana pa je kucnuo taj čas. Svaki put uživam preslušavajući snimke, koje su dosta drukčije od Pavela, ali opet se ubrajaju u pop, s elementima neo r’n’b-a, neo soula i elektro popa. Singl „Bolji smo“ izlazi 15.9. , a snimili smo i spot čija će premijera biti dva dana kasnije. Spot je zanimljiv zbog toga što u njemu plešem. Želja mi je kroz cijeli projekt provlačiti i pokret, suvremeni ples; kako u spotovima tako i na sceni.

Nova „Diva“ donosi vam mnoštvo zanimljivih tema: izdvojili smo najvruće modne trendove za jesen 2017. i beauty novitete kojima nećete moći odoljeti, zavirili u trgovine i odabrali najljepše haljine i kapute za hladniju sezonu, te intervjuirali muški modni dvojac eNVy room koji zna što žene žele. Ne propustite novu Divu sutra na kioscima!

Osim odličnih tema, na kioscima Vas uz Divu čeka i iznenađenje -  darujemo Nikel kometičke proizvode. Naime, bore oko očiju više neće predstavljati problem, a u borbi protiv njih pomoći će vam jedan od tri proizvoda koji darujemo: ulje za područje oko očiju, prema za područje oko očiju s kestenom ili serum protiv bora oko očiju. Požurite na kioske jer količine su ograničene!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".